sobota 5. prosince 2015

C'mon baby, light my fire

Kohouti byli zase v televizi! Zatímco jsme si všichni naivně mysleli, že je to třeba proto, že loni jsme v TV byli docela málo a letos hrajeme fakt parádně, pravda vyšla najevo.


Ale fajn! Kluci zkrátka budou muset dál vyhrávat, aby ukázali, že si tu pozornost kamer zaslouží.

Na Hanou dorazil (už den předem) tým HC VERVA Litvínov. Obhajující mistr byl tou dobou na posledním místě a je tam stále. Poslední léta bývá ta mistrovská kocovina spíš kóma v důsledku pádu na tupou hranu pod vlivem alkoholu...
Líbilo se mi, že přijelo tolik hostujících fanoušků. Z Litvínova do Olomouce to není zrovna kousek a podporovat tým, co se celou sezónu plácá na spodku tabulky, už si opravdu žádá velkou loajalitu. Takže klobouček!


Co mám jako vykládat o televizním utkání, které jste určitě všichni sledovali? :D
Nebyl to úplně ten nejlepší ze zápasů (to jsme si asi vybrali minulý týden z Libercem, ten zápas mě bavil hodně), ale taky to nebyla žádná tragédie. První třetina se hodně povedla, Litvínov měl vlastně jednu šanci na začátku a pak už si hráli Kohouti. Byli z toho hned dva góly, od Jakuba Hermana a Petra Kafky. Ten Kafkův gól by ale spíše měli připsat litvínovskému Baránkovi, který puk volejbalově smečoval do brány. Hostům tam chtěl ještě pomoci Skrbek, který se vrátil po zranění, dvěma přesnými přihrávkami na hole litvínovských útočníků, ale ti nabídnout šanci nevyužili.


Ve druhé třetině se nic moc nedělo. Těšila jsem se, jak teď bude Olomouc útočit na mé straně plochy, ale bohužel, Litvínov sebral síly a šel do útoku. Platné jim to sice nic nebylo, ale úspěšně zabránili nějakému velkému focení. Tak dík.


V poslední části pak přišla chvíle Pavla Skrbka. Je to úplně jednoduché. Vždycky, když ho v první třetině pomluvím, tak dá gól. Systém funguje spolehlivě a já stále čekám na ten dárkový koš, co si za své snahy jistě zasloužím. Pořád mi nic nepřišlo. Bylo sympatické, že se kluci nenechali svým třígólovým vedením ukolébat a že se jen nestáhli do obrany. Na druhou stranu ani Litvínov nic nevzdával, a tak byl zápas celkem napínavý až do konce.
Suma sumárum, další tři body pro Kohouty, další vychytaná nula pro Branislava Konrád a páté místo v extraligové tabulce. 



Tomáš Valenta

Branislav Konrád

Jiří Ondrušek

Marek Laš



Radim Kucharczyk
Přiznejme si to, umím pořádně vyfotit jen založení útoku.

Jakub Herman


Petr Kafka





Robin Staněk

Tomáš Houdek


Jan Eberle



Dávid Buc






Právě jsem zjistila, že Litvínov na tomhle blogu ještě vůbec neměl tag. Že by blogová premiéra?

Žádné komentáře:

Okomentovat