čtvrtek 7. listopadu 2013

Light 'em up!

Kouzlo hokeje je v tom, že člověk nikdy neví, co se stane. Třeba já se pár týdnů zpátky napsala na zápas s Litoměřicemi, protože – krom toho, že to jsou obvykle zajímavá utkání – za ně tou dobou hrál Angel Krstev. Baví mě sbírat skalpy ve formě fotek více či méně známých hráčů. 
Tak aby mi to nebylo líto, Krstev přešel k chomutovským Pirátům. No jo.


Naštěstí aspoň polovina mého plánu vyšla a zajímavé utkání to vskutku bylo.

Z kádru Litoměřic bych tak zmínila Dominika Simona, který už na tomto blogu zmíněn byl – přesněji během loňského playoff juniorů, kdy přijel s pražskou Spartou. Kdybych měla porovnat jeho výkon tehdy a nyní, řekla bych, že teď mezi dospělými válel ještě víc, jak předtím za tu juniorku. Bylo ho všude plno, a i když hrál za soupeře, člověk musí být rád, že ty mladé talenty český hokej pořád vychovává.

Dominik Simon

Zaprvé jsem fotila, zadruhé se to hrálo víc jak před týdnem, a tak trošku tápu v paměti, co se vlastně dělo. Velký dojem na mně ovšem zanechala světla, protože jsme se KONEČNĚ dočkali nových žárovek. Je vidět na puk! Na střídačky! Na protější mantinel! Na protější bránu!!! *zamáčkla slzu* Fotím na ISO 1600 při čase až 1/640 a je to krása.
První třetina nebyla nic moc extra, gól rozhodně nepřinesla a byla poměrně vyrovnaná. Cinkaly tyčky, šance byly, ale ne a ne to tam spadnout. Stačilo? Musí :D


První gól přišel až někdy v polovině utkání a radovali se z něj hosté. Jeden z hráčů soupeře šel do brejku, Halász v bráně se mu pokus puk vypíchnout, ale docílil jen toho, že přes něj onen útočník přeletěl a naboural pěkně do brány. Bohužel ji z pozice nevyrazil dřív, než se puk dostal za brankovou čáru.
Naštěstí bylo brzo vyrovnáno, a to gólem Jiřího Řípy.


Třetí třetinu gólem uvedl Jan Knotek, který se jako první zorientoval ve zmatku před bránou hostí. Pak přišlo zranění Ondřeje Švaňhala, kterému v rohu spadl na nohu hráč a poranil mu koleno. Dobré deja-vu pro každého, kdo byl svědkem zranění Pekra, protože k tomu došlo prakticky ve stejném místě. A opět se to stalo tahounovi týmu. Ondra zamířil na operaci a nezbývá než doufat, že se rychle uzdraví.
Náladu tak fanouškům zvedl gól Denise Kindla. Litoměřice tak trochu zpanikařili a začali faulovat. Toho využili domácí, přesně Jakub Herman. Dvě minuty před koncem tak bylo celkem jasné, že dneska Olomouc bere tři body. Takové dvě minuty jsou sice spousta času, ale ne, pokud vám pátý gól vstřelí Radim Kucharczyk.
Na děkovačku zase zhasli, Hally prý dělal hvězdu, ale to já nevím, já fotila Davida Ostřížka na profilovku. Je to sympaťák, velmi rychlý bruslař a velký šikula. Jenom škoda, že není náš :D


Fotky z utkání prosím pěkně přesně zde.





Jan Jaroměřský

U puku David Ostřížek

Tomáš Halász



Jakub Bartoň


Jiří Ondrušek





Je to model, co dodat :D


Jan Knotek

Jiří Řípa


Mario Cartelli


David Škůrek

Jiří Řípa

Aleš Jergl



Takhle Kucharda dává góly.

Žádné komentáře:

Okomentovat