pátek 27. září 2013

Co by na to řekl Pú?

Berounští Medvědi jedou a nestaví. Konečná mohla být ve středu v Olomouci. Mohla.



Byl to první "testovací" zápas, tzn. jsem poprvé šla přímo ze školy na hokej. Pokud to nevymyslím nějak chytřeji, tak se ve škole upeču... ovšem nikdy jsem nebyla velký fanda převlékání se na záchodech, tak nevím, co s tím.


V bráně byl konečně(!!!) Tomáš Halász a byl super. Tak.
Do zápasu nezasáhl Jiří Ondrušek a Richard Diviš, jejich místo zaujali David Škůrek, respektive David Ostřížek, který přišel na střídavé starty z Třince. Na čtvrté lajně do utkání zasáhl Aleš Jergl.

David Ostřížek

O samotném zápasu se nic moc napsat nedá. 
První třetina byla celkem tužka, samá přesilovka na obou stranách a nic kloudného z toho. Naši ubránili oslabení ve třech, Hally parádně podržel, a to vlastně bylo všechno, co se v první třetině událo.


Druhá dvacetiminutovka byla podstatně zajímavější, přinejmenším pokud se rádi chytáte za hlavu. Řekla bych, že domácí hosty výrazně přehrávali, mám pocit, že se málem celou dobu hrálo přede mnou, jenže ta koncovka... Největší tlak si kluci asi udělali při hře 4 na 4 a fakt nechápu, jak tam něco nespadlo, ale když to nejde, tak to nejde.


Poslední třetina volně navázala na tu druhou, Beroun zdatně betonoval a Olomoučtí se trápili v koncovce. Snad celý stadion už si myslel, že to zkrátka půjde do prodloužení a pak i do nájezdů, protože co hráči nespálili, to expertně vykryla obrana, potažmo brankáři. Hlasatel právě oznamoval, že zbývají dvě minuty do konce utkání, když se utrhl jeden z hostujících hráčů do brejku a překonal dosud naprosto parádního Hallyho v bráně. Domácím nezbylo, než jít do powerplay, tak tam Beroun klepnul ještě jeden a konec.

Zápas blbec. Ani by mě tak neštvala ta prohra, jako mě strašně mrzí, že Hally nemá nulu, co by si býval tak zasloužil. Taky je pochopitelně škoda, že jsme soupeře přestříleli 40:20 a žádná z těch střel se nechytla, protože by všechny ty tutovky udělaly krásný góly. 

Tak vám aspoň řeknu, že Davida Ostřížka bylo všude plno a nebylo to špatný, možná by to vypadalo dost jinak, kdyby byl se Selošem a Kuchardou sehranej aspoň z půlky tolik, co Divoch.
A kdyby vás to zajímalo, tak se na utkání přijel podívat Adam Rufer a Tomáš Valenta. Oběma bych chtěla poděkovat, že mi ve Fantasy Extralize dělají body.

Tomáš Halász

Radim Kucharczyk







Mario Cartelli by tu prý chtěl zůstat...

...volejte sláva a tři dny se radujte!















meh

Beroun měl fakt pěknou děkovačku pro jejich pět fandů, ale já trucovala, a tak nejsou fotky.
Co se pondělního zápasu s Benátkami týče, tak fotky nebudou, protože kvůli škole stihnu tak maximálně poslední třetinu, a to jistě chápete, že nemá moc smysl tahat s sebou foťák.

Žádné komentáře:

Okomentovat